Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els llibres de les biblioteques de Girona amagaran entrades del Festivalot

L'acció compta amb la col·laboració de l'enigmista Màrius Serra.

Biblioteques de Girona i el Festivalot (Festival de Música en Família de Girona), comencen aquest proper divendres 10 d’abril una original col·laboració que han dissenyat amb l’ajuda de l’enigmista Màrius Serra. Els usuaris de biblioteques que resolguin un enigma (batejat com “enigmot”) que es publicarà al blog del Festivalot (www.festivalot.cat) i a través de les xarxes socials de Biblioteques de Girona, podran aconseguir una de les cinc entrades triples (una per cada biblioteca) per assistir en família a un dels concerts del festival, que se celebrarà els dies 6 i 7 de juny a Girona. Les invitacions s’amagaran dins d’alguns llibres escollits per les biblioteques i l’organització del festival i que l’enigmot ajudarà a trobar.

El primer enigmot, que es publicarà el divendres dia 10 d’abril al migdia, amagarà el nom d’un llibre que es troba a la biblioteca Antònia Adroher de Girona.

La resta de calendari d’enigmots serà:

17 d'abril. 2on enigmot. Biblioteca Ernest Lluch
23 d'abril. 3er enigmot. Biblioteca Just M. Casero
30 d'abril. 4rt enigmot. Biblioteca Salvador Allende
7 de maig. 5è i últim enigmot. Biblioteca Carles Rahola

L’acció neix arrel de la col·laboració entre el Festivalot i Biblioteques de Girona, i l’objectiu que té és convidar a les famílies a visitar juntes les biblioteques. Aquesta col·laboració també es fa visible amb un seguit d’activitats familiars de caire musical que oferiran diferents biblioteques, amb un recull sobre música en família i una exposició de fons sobre el mateix.

L’organització del Festivalot ha destacat la motivació de convertir-se en un festival de ciutat, implicant diferents empreses, entitats i equipaments de Girona. L’acció conjunta amb les Biblioteques de Girona és un exemple del tipus d’acords de col·laboració que el festival vol treballar.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.