Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La convocatòria per als grups que vulguin tocar a Girona el Dia de la Música estarà oberta fins al 15 de maig

La festa Viu21Música, que se celebrarà a diferents escenaris de la ciutat el 21 de juny, s'obre un any més a les propostes de tots els estils.

L’Espai Marfà organitza un any més la festa Viu21Música impulsada per l’Ajuntament de Girona que convida de nou a totes aquelles persones que ho desitgin a participar en el Dia de la Música el proper diumenge 21 de juny. La convocatòria per a tots aquells que es vulguin inscriure i portar la seva música als carrers de la ciutat, està oberta des del 7 d’abril fins al 15 de maig. A causa de l’alta participació de les edicions anteriors es prioritzaran els grups amb membres residents a Girona i es tindrà en compte -com és habitual- l’ordre d’inscripció de les sol·licituds.

Aquesta convocatòria s’adreça a tots els grups o solistes de qualsevol estil musical, als quals se’ls facilitaran escenaris sonoritzats, perquè puguin actuar amb unes bones condicions tècniques. Els interessats i interessades a prendre part en aquesta convocatòria s’hi poden inscriure enviant un correu a la següent adreça electrònica: diadelamusica@ajgirona.cat

Els participants hauran d’incloure les següents dades:

- Nom del grup
- Components (indicant el municipi de procedència)
- Instruments
- Estil musical
- Telèfon de contacte

Pel que fa a les entitats i establiments, l’Ajuntament de Girona difon igualment altres iniciatives musicals que se sumen a la celebració. Per incloure actes al programa d’activitats, adreceu-vos a a partir del 7 d’abril i també fins al 15 de maig, a l’Espai Marfà o envieu un correu a: espaimarfa@ajgirona.cat

S’ha d’especificar:

- Lloc
- Adreça
- Hora
- Grup
- Gènere: (folk, rumba, rock…)
- Organitzador
- Adreça electrònica de contacte

El Dia de la Música de Girona és una activitat que vol posar en relleu els valors culturals, educatius i socials de la pràctica de la música i està especialment dirigit a músics i grups aficionats. En la passada edició, 60 formacions de tots els estils musicals van participar a la convocatòria. Enguany, s’espera que torni a ser un èxit. Us hi esperem!

Per a més informació, podeu consultar el web www.girona.cat/marfa o bé trucar al 972 010 009.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.