Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta un total de 48 activitats en el programa de casals d'estiu per a aquest any

El proper 7 d'abril s'obrirà el període de preinscripcions, que es tancarà el 24 d'abril.

L’Ajuntament de Girona ha presentat la programació de casals d’estiu per aquest 2015, que el consistori proposa cada any en col·laboració amb una vintena d’entitats i associacions de la ciutat, que van des d’entitats d’esplai i culturals fins a clubs esportius i agrupaments escoltes, passant per associacions de pares i mares.

A partir del dia 7 d’abril s’obrirà un període de preinscripcions que es tancarà el 24 d’abril. Les beques per participar a les activitats es poden sol·licitar fins al 17 d’abril als serveis socials d’atenció primària.

Campus esportius, propostes relacionades amb el medi natural, casals teatrals i de circ o iniciatives musicals són algunes de les activitats que es proposen per a aquest estiu. Per poder formar part del programa municipal cal que en les finalitats de les associacions que organitzen casals d’estiu es tinguin en compte els criteris d’accessibilitat i qualitat que marca l’Ajuntament. D’aquesta manera, el programa municipal de casals d’estiu permet que els infants i joves de Girona tinguin prop de casa una oferta d’activitats que l’Ajuntament garanteix que té les condicions adequades de qualitat.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, destaca que “l’oferta d’activitats que fa l’Ajuntament respon sobretot a una demanda social per permetre fer més compatibles els horaris laborals de les mares i els pares amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars”.

Les inscripcions a aquestes activitats es podran fer a través del web municipal www.girona.cat/lleure. Després del període d’inscripcions que acabarà el 24 d’abril, es farà un sorteig en aquelles activitats en les quals el nombre de preinscripcions superi les places disponibles.

La guanyadora del concurs del cartell que anuncia l’oferta d’activitats d’estiu incloses al programa municipal ha estat aquest any la jove Cinta Casadó Marín. La regidora de Joventut, Roser Urra, li ha lliurat el premi del concurs, consistent en un ordinador portàtil. El jurat, format per la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports i d’Educació, Isabel Muradàs; la regidora de Joventut, Roser Urra, i el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, ha tingut en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa i l’adequació a la temàtica, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.