Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acull el IV Festival Internacional Girona A Capella

Del 9 al 17 de maig, la plaça de la Independència, l'Auditori de Girona, la Casa de Cultura i l'Espai Marfà seran la seu del festival, l'únic d'aquest gènere a tot l'estat espanyol.

Del 9 al 17 de maig tindrà lloc la quarta edició de Girona A Capella Festival, que portarà a la plaça de la Independència, a l’Auditori de Girona, a la Casa de Cultura i a l’Espai Marfà, algunes de les formacions referents a àmbit internacional de la música expressada només amb la veu.

El festival, que coincideix amb l’exposició Girona, Temps de Flors, oferirà concerts de formacions de primer ordre com els alemanys SLIXS, que a banda de l’actuació oferiran un taller de veu i percussió corporal o els catalans The Hanfris Quartet, una de les millors formacions europees del gènere babershop, que torna a actuar després de l’èxit de l’any passat. També cal destacar el xou dels In Crescendo, que s’han donat a conèixer al concurs televisiu “Oh Happy Day” i que des d’aleshores no han parat de lluir repertori.

El festival Girona A Capella s’ha posicionat ja dins el calendari dels esdeveniments del sud d’Europa i ha situat Girona, ciutat de festivals, dins el circuit europeu a capella que ja és parada imprescindible en les gires europees de les principals formacions del gènere. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat la proposta “exquisida” del festival, un esdeveniment que ha qualificat “de primer nivell, genuí i únic que ja s’ha convertit en la banda sonora indispensable de la primavera gironina”. A l’acte de presentació l’han acompanyat el vicepresident i diputat de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona, Xavier Soy, i el director del festival, Pau Marquès, que ha destacat la gran varietat i oferta de grups que acull el festival.

Girona A Capella pretén ser, també, una plataforma per a formacions emergents del gènere, sobretot de casa nostra, que es programaran juntament amb formacions de referència internacional.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.