Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Strenes es preestrenarà el 28 de març amb un esdeveniment únic i excepcional

L'actuació tindrà lloc a les 18 h al terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla de Girona

El tret de sortida de la tercera edició del Festival Strenes serà una preestrena que promet ser “excepcional”, tal com ha definit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, aquest matí. El 28 de març, a les 18 h, al terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla tindrà lloc un esdeveniment únic i excepcional. “Serà un format d’actuació que s’adiu molt a les accions que l’Ajuntament porta a terme per projectar la ciutat al món”, com ha recalcat, també, l’alcalde.

L’acció que s’ha organitzat s’ha inspirat en grans accions promocionals portades a terme en grans ciutats d’arreu del món, com el concert de The Beatles a Londres el 1969 o el concert d’U2 a Los Angeles el 1987. Aquest 2015 fa precisament 46 anys de l’últim concert del grup de Liverpool, que es va fer al terrat dels estudis Apple Records de la capital del Regne Unit. Aquest any també se celebra el 26è aniversari del concert que els U2 van fer en un terrat de Los Angeles per homenatjar la darrera actuació dels Beatles. “Volem portar a terme una acció complexa i arriscada, amb l’esperit de fer una cosa històrica i que Girona en sigui la protagonista”, ha afirmat el director del festiva Strenes, Xavi Pascual, durant la roda de premsa de presentació de l’acte.

El lloc escollit per a l’acte ha estat el terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla, espai des d’on es divisa gran part de l’skyline icònic de la ciutat, amb les cases de l’Onyar i la Catedral de fons. En aquest punt, “un espai que mai ha estat a l’abast i que és una tribuna privilegiada de Girona”, tal com ha assenyalat l’alcalde, és on es durà a terme una actuació especial i sorprenent d’uns 30 minuts de durada. A més, igual que a Londres i a Los Angeles, d’aquesta acció en sortirà un videoclip que servirà tant per promocionar la ciutat de Girona com per promocionar el Festival Strenes i que s’estrenarà a la roda de premsa de balanç del festival.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.