Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen una persona com a presumpta autora d'un delicte de conducció temerària, falsificació documental i usurpació de l'estat civil

Mentre fugia de la policia, el detingut va provocar un accident de circulació

La Policia Municipal de Girona va detenir, a tres quarts de cinc de la tarda del 17 de març, Diego M.N., de 39 anys i veí de Girona, com a presumpte autor de tres delictes: conducció temerària, falsificació documental i usurpació de l’estat civil.
Els fets van passar al voltant de les cinc de la tarda de dimarts dia 17 quan la patrulla d’atestats de la Policia Municipal, que feia tasques de seguretat ciutadana, va observar un ciclomotor que circulava a molta velocitat i no s’aturava en la fase vermella d’un semàfor de la rotonda del Rellotge. Els agents el van seguir per tal de aturar-lo i denunciar-lo, però el conductor del vehicle, en adonar-se de la presència de la policia, va començar a circular de forma temerària posant en risc la integritat física de la resta d’usuaris de la via diverses vegades i, fins i tot va arribar a provocar un accident.
Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dos policies municipals motoristes que finalment, després d’una llarga recerca, van localitzar i aturar el conductor, al qual van detenir per un delicte de conducció temerària. Tot seguit li van practicar les proves d’alcoholèmia i drogotest, que van donar un resultat positiu en tots dos casos. Més tard, també es va saber que havia provocat un accident del qual havia fugit.
Quan els policies van anar a retirar el ciclomotor van adonar-se adonar que el conductor no en tenia les claus i que el número de bastidor estava ratllat i il•legible. Després de fer diverses gestions, van comprovar que la matrícula del ciclomotor no coincidia amb la marca i el model. Així mateix, en un primer moment el detingut s’havia identificat amb dades falses, però el caporal que va intervenir en la recerca el va reconèixer per anteriors detencions. Per aquest motiu també se li va imputar un delicte d’usurpació d’estat civil.

Després de fer diverses gestions, els agents van detenir Diego M.N, a qui li constava una crida i cerca d’un jutjat, com a presumpte autor de tres delictes: per conducció temerària, per falsificació documental i un tercer delicte d’usurpació de l’estat civil. De moment, la policia resta a l’espera de localitzar el propietari de la motocicleta.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.