Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona engega una campanya per millorar la convivència entre els usuaris de l'espai públic

"Ciclista a la vista" té com a objectiu recordar les normes bàsiques de seguretat i circulació als conductors, als ciclistes i als vianants.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa avui una nova campanya amb l’objectiu de millorar la convivència entre els usuaris de l’espai públic. Sota el nom de “Ciclista a la vista”, el consistori té la voluntat de recordar les normes bàsiques de seguretat i circulació basades en el respecte entre conductors, vianants i ciclistes i de promoure, a més, mitjans de transport sostenible com la bicicleta.

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, ha recordat que la campanya era una acció prevista dins el Pla de mobilitat urbana que es va aprovar el desembre del 2014. “La voluntat de la campanya és conscienciar del respecte mutu a ciclistes, vianants i conductors, així com recordar-los que tots formen part de la ciutat i han de treballar per al bé comú”, ha subratllat el regidor.

Des de l’entitat Mou-te en Bici també han donat suport a la campanya, tal com ha explicat el president de l’associació, Xavier Corominas, que ha manifestat que amb les accions previstes “es fa un pas més” cap a la sensibilització per augmentar l’ús de la bicicleta.

L’objectiu de la campanya és aconseguir un canvi d’actitud, tant perquè els ciclistes perquè circulin amb civisme fent un bon ús de la bicicleta i respectant les normes de circulació viària, com per als altres usuaris de la via perquè també circulin en civisme respecte als altres modes de transport, especialment les bicicletes.

Un ull que va amb bicicleta i que està caracteritzat amb diferents equipaments serà l’eix d’una campanya que constarà de l’edició d’uns fulls informatius amb informació de la campanya i amb un plànol esquemàtic dels carrils bici de la ciutat, d’un vídeo informatiu i de materials diversos de difusió a la via pública i promocionals. També es dinamitzarà un concurs a través d’Instagram per tal de promoure l’ús de la bicicleta i dels carrils bici de la ciutat. Aprofitant la posada en marxa de la campanya, s’ha renovat l’apartat de la web municipal dedicada a la bicicleta.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.