Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Setmana de la Moda de Girona escalfa motors

Del 18 al 21 de març la ciutat acollirà desfilades, ponències, tallers i altres activitats gratuïtes i obertes al públic

Desfilades, ponències i tallers sobre el món de la moda convertiran Girona en capital del sector del 18 al 21 de març. La primera edició de la Setmana de la Moda portarà a la ciutat dissenyadors amb una trajectòria reconeguda, com Cèlia Vela, Jordi Dalmau o Teresa Ripoll, que mostraran les seves creacions al costat de joves talents emergents del país. L’Ajuntament de Girona dóna suport a la iniciativa, que està organitzada per l’entitat AGImod.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha subratllat la rellevància de l’esdeveniment, que ha recalcat que “servirà per explicar a la gent de fora del sector que hi ha un accent gironí, creixent i singular, a la moda catalana”. En la mateixa línia, l’alcalde ha posat èmfasi en el fet que “Girona té coses rellevants a dir” dins del sector i en aquest sentit ha apuntat a la possible creació d’un clúster de la moda a la ciutat.

L’eix central de la Setmana de la Moda seran les desfilades. La figuerenca Celia Vela serà l’encarregada de donar el tret de sortida a l’esdeveniment el dia 18, a les 20.30 h, al Teatre Municipal amb l’acte que inaugurarà la Setmana de la Moda. Pel Teatre hi passaran també Ivon Zamora, Aysha, Aguilar Rovira, Teresa Ripoll, Into, Núria Serra, Bella Lola, DNA, Jordi Dalmau, Mivira, Novale i Who. D’aquests 13 dissenyadors, n’hi ha sis d’emprenedors que han estat triats a través d’un jurat i un procés de selecció, quatre que han estat convidats per l’organització i tres que són firmes professionals de projecció internacional.

Hi haurà també dues zones d’expositors a la ciutat: la del Pont de Pedra, a la qual s’hi ubicaran els dissenyadors, i la de la plaça de la Independència, on hi haurà els patrocinadors i professionals relacionats amb el món de la moda que hagin sol·licitat un estand. Ponències a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat de Catalunya i tallers al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal, entre altres activitats, completaran una programació de propostes que tenen com a objectiu comú promoure i difondre el món de la moda a casa nostra. Totes les activitats seran gratuïtes i obertes al públic i per assistir-hi només caldrà inscriure-s’hi prèviament a través del web de Gimoda: www.gimoda.cat

Podeu consultar tota la informació al dossier de la Setmana de la Moda.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.