Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un total de 37 projectes es presentaran a la 3a Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius de Girona

La trobada tindrà lloc demà a la tarda i demà passat al matí a l'Escola La Salle.

La tercera Jornada d’Intercanvi d’Experiències i Projectes Educatius de la ciutat de Girona tindrà lloc demà i demà passat a l’Escola La Salle. En total, aquest any s’hi presentaran un total de 37 projectes educatius. La jornada és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona, dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona i de representants dels centres educatius públics, privats i concertats d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat.

El tema de la jornada d’enguany serà “El tractament de les llengües estrangeres en el sistema educatiu català”. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, inaugurarà la jornada demà a les 18 h, juntament amb el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot, i el delegat del rector per a l’acció preuniversitària de la Universitat de Girona, David Brusi. A les 18.30 h tindrà lloc la conferència inaugural a càrrec de la cap del Servei de Llengües Estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Montagut. Durant la jornada de demà a la tarda es presentaran experiències relacionades amb el tema central de l’activitat. Dissabte al matí (de 9.30 h a 13 h) es presentaran públicament alguns dels projectes dels centres i hi haurà un espai de debat per tractar sobre la temàtica de la jornada en grups de treball.

L’activitat s’emmarca dins dels objectius de Ciutat Educadora i té la voluntat de fomentar la relació entre els centres i incorporar la visió de la ciutat en les experiències i projectes educatius que porten a terme. Està adreçada als equips directius i personal docent de tots els centres educatius de la ciutat. La iniciativa forma part del Pla de formació de zona del Gironès i s’hi han inscrit més d’un centenar de docents.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.