Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La tercera edició del Girocàmping convertirà Girona en la capital europea del sector

La fira de càmpings i parcs de vacances se celebrarà del 6 al 8 de març al Palau de Fires de Girona.

Girona es convertirà durant tres dies en la capital europea del sector del càmping. La tercera edició del Girocàmping portarà a Girona, del 6 al 8 de març, les organitzacions europees més importants del sector. El Palau de Fires de la ciutat es transformarà en un gran càmping amb tota l’oferta d’activitats que es podrien trobar en aquestes instal·lacions.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha destacat que “va ser un encert pensar en la celebració d’una fira que feia falta, tant per l’objecte com per la forma” i ha subratllat que la tercera edició d’aquesta fira de càmpings i parcs de vacances serà la “consolidació” d’una activitat “que vol ser un gran aparador de la potència que té aquest sector a casa nostra”. La vicepresidenta de l’Associació de Càmpings de Girona, Anna Banús, ha subratllat la importància que tindrà la presència internacional en aquesta edició de la fira, ja que Girocàmping reunirà enguany una trentena de presidents de l’European Federation of Campingsite Organitzations (EFCO), en la que serà la primera trobada d’aquest tipus que la institució fa a l’Estat espanyol.

També han assistit a la presentació el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut, i el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, Patrick Torrent, que han destacat la rellevància que té pel sector turístic de la ciutat, de les comarques gironines i del país la celebració d’aquesta fira de càmpings i parcs de vacances.

La fira està organitza per l’Associació de Càmpings de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.