Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Intro s'estrena

Les inscripcions es poden fer del 9 al 25 de febrer a través del web de l'Ajuntament.

El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO inicia aquest 2015 una nova etapa per consolidar-se com a concurs referent de les comarques gironines. En la seva novena edició INTRO ha volgut fer un pas mes i s’ha vinculat a esdeveniments i escenaris referents de la ciutat i l’àrea metropolitana. Així, la primera eliminatòria, “Strena’t a l’Intro”, se celebrarà en el marc del Festival Strenes. Entre el 9 i el 25 de febrer, s’obren les inscripcions a bandes emergents, és a dir, sense contracte discogràfic, de les comarques gironines.

De tots els inscrits, deu bandes, prèviament seleccionades per un jurat i per votació popular a través del Facebook de l’INTRO, actuaran als escenaris de Sant Feliu (10 i 25 d’abril) i plaça de Santa Susanna del Mercadal (18 d’abril) dins aquest festival. A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran com a teloneres de bandes reconegudes a la sala La Mirona de Salt durant el mes de maig. I finalment, per Fires de Sant Narcís, dues bandes seran les finalistes i seran puntuades per un jurat d’honor format per persones reconegudes del sector musical.

Una altra novetat és la importància que pren la votació popular, tant a la selecció de les bandes a través del Facebook (la més votada en aquesta fase es classificarà directament), com a les dues eliminatòries on es farà votació popular in situ a través de butlletes. Tant a la primera com a la segona eliminatòria, la votació popular a través de butlleta tindrà un pes específic en la selecció final del jurat.

D’altra banda, INTRO continua la seva col·laboració amb altres concursos de les comarques gironines amb la intenció d’augmentar la qualitat i així, els guanyadors de l’última edició de Salt The Musics, Escena Bisbalenca, Joan Trayter de Figueres i Amanida Sound de Viladrau es classificaran directament a la primera fase del concurs.

Un dels premis destacats que obtindrà la banda guanyadora serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2016. Així mateix, el guanyador farà una gira de 5 concerts per les comarques gironines, remunerats en total amb 2.500 euros.

Amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’INTRO ha
organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, dos tallers adreçats a bandes novell:

Taller pràctic de Com presentar la teva banda? Idees per diferenciar-te en un oceà de propostes, a càrrec d'Alícia Martínez (periodista i professional de la comunicació) i Fran Arnau, programador i director del Festival ÍTACA, Cultura i Acció.

Taller pràctic de Eines i estratègies del màrqueting digital per a músics, a càrrec de Rubén Sierra, músic i Community manager de La Pegatina.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Més informació a la web www.girona.cat/concursintro
Facebook www.facebook.com/ConcursIntro 
Twitter @ConcursIntro
Contacte premsa: info@linkproduccions.com (Alícia Martínez)

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.