Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Avui dilluns, dia 2 de febrer, començaran les obres de repavimentació del carrer d'Oviedo

Es tracta d'una actuació llargament reivindicada ja que es tracta d'un dels vials afectats pel pas de vehicles de l'obra de la línia d'alta velocitat a la ciutat.

Avui dilluns, dia 2 de febrer, començaran les obres de repavimentació dels vials dels carrers d’Oviedo, en el tram comprès entre el carrer de Josep Maria Gironella i la carretera de Santa Coloma; de la rotonda de Salt i de la carretera de Santa Coloma, en el tram comprès entre el carrer d’Oviedo i la rotonda de Salt. Les obres de restauració consisteixen en la restitució i rehabilitació de la capa de rodament dels vials.

Tant el regidor d’Urbanisme i Activitats, Carles Ribas, com el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, han manifestat la seva satisfacció per la restitució de l’asfalt en aquest punt que havia quedat afectat per les obres del TAV i han coincidit a afirmar que es tracta d’unes obres “llargament reivindicades” pels veïns de la zona i que representaran “un pas important per a la normalització d’aquests barris de la ciutat”. Aquestes obres les porta a terme ADIF atès que el vial va estar afectat per les obres de la línia d’alta velocitat a causa del pas de vehicles de l’obra.

Les obres es faran en diferents fases. La primera durarà dues setmanes i es faran treballs nocturns de reposició de l’asfalt a la rotonda de Salt i a la carretera de Santa Coloma entre aquesta rotonda i el carrer de Cartagena. La segona fase es preveu que comenci el 16 de febrer i que duri unes sis setmanes. En aquest període es treballarà des del carrer de Cartagena fins al carrer d’Antoni Gaudí. Els treballs en aquesta segona fase seran diürns. En aquesta fase, es desviaran per l’avinguda de Sant Narcís els vehicles que circulin cap a Vilablareix. La tercera fase està previst que comenci el 23 de març i que duri cinc setmanes. Les obres es faran al carrer d’Oviedo, en el tram comprès entre els carrers d’Antoni Gaudí i de Josep Maria Gironella. Un cop finalitzada la rehabilitació del ferm, se senyalitzarà un carril bici des del carrer Josep Maria Gironella fins a la plaça de Salt.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.