Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona celebra els 50 anys amb una programació d'actes diversos

La cloenda de la commemoració es farà el 13 de novembre amb un concert de l'Escolania de Montserrat a la Catedral de Girona.

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona celebra, aquest 2015, el 50è aniversari de la seva fundació a la ciutat. Per aquest motiu, des de l’entitat han programat per als propers mesos una sèrie d’activitats per commemorar aquesta efemèride. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el president de l’entitat, Jordi Triola, han presentat aquest matí els actes que es portaran a terme fins al desembre.

L’alcalde de Girona els ha volgut fer un agraïment “per la feina feta durant 50 anys”, pel “servei cívic” que presenta el col·lectiu de mediadors d’assegurances i, especialment, “pel cartell d’activitats que ens heu regalat, que és de primera magnitud i que ens ajuda a fer ciutat”.

La programació d’activitats, que Jordi Triola ha explicat que combinarien “cultura, oci, solidaritat i gastronomia” amb la “difusió i visibilitat de la professió”, començarà aquest febrer amb una activitat infantil a la Biblioteca Carles Rahola en la qual s’explicarà un conte creat especialment per a l’ocasió: “L’assegurança que ens va tornar la il·lusió”.

L’acte principal de la commemoració serà el concert que l’Escolania de Montserrat oferirà el 13 de novembre a la Catedral de Girona i que servirà per tancar l’any d’aniversari del Col·legi. Altres activitats que es portaran a terme seran un concert de l’Orquestra del Conservatori de Música de Girona (27 de març, a l’Auditori de La Mercè); un taller de cuina en el qual es crearà el “plat de la mediació” (25 d’abril, a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó); la participació a Girona, Temps de Flors amb un projecte en un pati; la festa popular “Fem pinya” (27 de juny, a la plaça del Vi); la campanya de donació de sang “50 anys, 50 bosses” (17 de juliol, davant de la seu del Col·legi); la introducció d’una definició del Col·legi a la Viquipèdia; un acte institucional la 41a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances (20 i 22 d’octubre); la col·laboració amb La Marató de TV3 del desembre o un concurs amb enigmes sobre mots relacionats amb el món de la mediació d’assegurances creats per Màrius Serra. Totes les activitats estan obertes a la ciutadania i són gratuïtes. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.