Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona tornarà a ser "ciutat de pau" amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

La Cantata per la Pau o els Contes per la Pau són dues de les principals activitats relacionades amb la cultura de la pau que se celebraran a la ciutat fins al 6 de febrer

Amb motiu de la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, el 30 de gener, s’han organitzat a la ciutat de Girona diferents actes entorn de la pau i la cultura de la pau. La programació inclou activitats molt diverses, des de la campanya escolar Contes per la Pau, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Girona i la Coordinadora ONG Solidàries, fins a conferències, exposicions, cinema, hores del conte o visites guiades. Per cloure els actes, del 3 al 6 de febrer, tindrà lloc al Teatre Municipal la setena edició de la Cantata per la Pau. 

En paraules del regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, “aquesta programació té com a objectiu treballar la temàtica de la cultura de la pau des de diferents vessants i a través de diferents formats per arribar al màxim de ciutadans de Girona i a totes les franges d’edat”. 

Dins de les activitats de la campanya cal destacar la festa de cloenda de Contes per la Pau, oberta al públic, que tindrà lloc el dia 30 de gener a les 11 h al parc del Migdia en la qual totes les escoles que han participat en els actes de la campanya llegiran un petit manifest relacionat amb la pau. 

La campanya ha tingut el suport de la Coordinadora ONG Solidàries, el Grup de treball musical de secundària de Girona, l’Institut Montilivi, l’Institut Vallvera, Oxfam Intermon, Justícia i Pau, Amics de la Unesco de Girona i Càritas Diocesana de Girona. 

Més informació de la campanya aquí.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.