Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Cloenda de la 4a edició del programa Yuzz a Girona

25 joves han participat en una nova edició del programa que fomenta l'esperit emprenedor entre joves amb una idea de negoci de base tecnològica.

El passat dimarts 13 de gener es va fer al Parc Científic i Tecnològic la clausura del programa Yuzz a Girona. El programa, iniciativa de la Division Global Santander Universidades, ha celebrat la 4a edició a Girona i ha permès a 25 joves emprenedors disposar d’un equip de professionals que els han guiat en la posada en marxa del seu projecte empresarial.

Els joves participants, que van rebre els diplomes acreditatius del seu pas per Yuzz per part dels representants de les institucions que fan possible el programa a la ciutat, han treballat durant sis mesos en el la concreció de les seves idees empresarials amb la tutoria de membres de la delegació gironina de Secot. Igualment, han pogut assistir a les sessions d’experts en diferents àrees de l’empresa i al recolzament a través d’una xarxa de més de 200 experts professionals, formació empresarial i una plataforma d’una plataforma de treball col·laboratiu en línia.

Entre els projectes participants, Project Therm, de Marc Carreras Barnada ha estat elegit com el millor del centre Yuzz Girona. El projecte es basa en la innovació, l’estalvi energètic i la optimització de les instal·lacions solars tèrmiques intentant solucionar el sobreescalfament que es produeix a l’estiu de les instal·lacions d’energia solar.

El segon projecte classificat ha estat Cinetour promogut per l’equip format per Bernat Recasens, David Puertas, Martí Puig i Pau Vila. Finalment, el tercer classificat ha estat Sergi Garcia amb el projecte Promoo.

Yuzz Girona és coordinada per l’Associació de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i rep el suport de l’Ajuntament de Girona, la Fundació Princesa de Girona i la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Girona, CINC i Cambra de Comerç i el Consell Comarcal del Gironès.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.