Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona fa un reconeixement a les persones que han destacat per defensar la seguretat pública durant el 2014

L'alcalde Carles Puigdemont va presidir ahir al matí la Diada de la Policia Municipal

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va presidir ahir al matí la Diada de la Policia Municipal juntament amb el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà. La jornada, que va tenir lloc al Teatre Municipal, va servir com cada any per distingir els membres de la Policia Municipal de Girona, d’altres cossos policials o militars i ciutadans a títol individual que han destacat durant l’any amb la seva actuació en defensa dels drets fonamentals i la seguretat pública.

Durant l’acte es van guardonar amb les creus de la constància al servei de la Policia Municipal els agents que porten 20, 25, 30 i 35 anys al cos; es van lliurar els diplomes de mèrit a diferents agents i es van lliurar les creus al mèrit policial en les categories de bronze i argent, a més de les creus d’honor al mèrit policial.

En el marc de la jornada, l’alcalde va subratllar la bona feina feta pels agents de la Policia i va parlar de les noves situacions a les quals cal fer front. “Hi ha factors que generen inseguretat que no es poden tenir en compte només en la lluita contra la delinqüència. Hem d’entendre la seguretat de manera integral i fer polítiques d’acompanyament a les persones més vulnerables perquè els puguem garantir una bona convivència”, va remarcar.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.