seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Èxit de participació a la 4a Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal – Memorial Javi Hernández

La prova va tenir lloc dimecres en el marc dels actes previs a la Diada de la Policia Municipal.

Dins els actes organitzats en el marc de la Diada de la Policia Municipal de Girona, el 15 de gener es va celebrar la 4a cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal – Memorial Javi Hernàndez. Un total de 352 persones van participar en l’edició d’enguany de l’acte. Tal com ha remarcat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, aquesta cursa “és un homenatge i un reconeixement a la figura de Javi Hernàndez, que representa valors de la Policia Municipal com la solidaritat i el companyerisme”.

A dos quarts de deu del matí la família de Javi Hernández i el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, van donar el tret de sortida a la marxa popular, en la qual hi van participar 115 persones. Els 238 corredors restants van sortir a les deu del matí per disputar la cursa en un recorregut de 7 km i 800 metres al voltant del Parc de les Ribes del Ter i el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau.

Un any més hi van prendre part participants acompanyats dels seus gossos. En aquesta ocasió, un total de 34 gossos van recórrer també els espais de la prova.

Cada any, aquesta iniciativa dóna suport a una fundació o a una associació sense ànim de lucre. En aquesta quarta edició, les aportacions econòmiques dels corredors i organització, un total de 715 euros, aniran destinades a la iniciativa L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, de l’entitat Creu Roja, un projecte que té com a objectiu que un grup d’infants, víctimes de la crisi econòmica actual, puguin tenir durant un any el berenar garantit.