Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sorteig del Girona10

El número de tall guanyador del sorteig de la 4a edició del Girona10 és el 17.947, per tant tots els que el seu número de participació estigui comprés entre el 17.947 i el 20.995 són els afortunats que podran gaudir del Girona10

33.426 persones han participat al sorteig que l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) ha organitzat per repartir les places hoteleres i de restaurant reservades a 10 € per persona. Aquesta xifra representa un augment de 11.426 persones respecte l’any anterior.

17.947 és el número de tall guanyador del sorteig de la quarta edició del Girona10. Per tant tots els que el seu número de participació estigui comprés entre el 17.947 i el 20.995 són els afortunats que podran gaudir d’una reserva a un hotel o restaurant per 10 € per persona.

Per aquesta edició es compta amb 2.166 àpats de restaurant i 883 places hoteleres; totes elles sumen un total de 3.049 reserves sota el mòdic preu de 10 € per persona. 

L’AHTRG, els organitzadors de l’esdeveniment, titllen la participació “d’un autèntic èxit”, així ho ha dit en Josep Carreras, el president de l’entitat.

D’aquesta manera, durant el dia d’avui, els organitzadors es posaran en contacte amb les persones afortunades per explicar-los el procediment a seguir per fer efectiva la seva reserva. Recomanen revisar periòdicament el correu electrònic així com la safata de correu brossa.

Carreras també ha destacat que, a “l’equador de la prèvia de l’esdeveniment estem satisfets. Tenim dos punts clars: el Girona10 està consolidat i hem vist que amb més promoció podem obtenir més i millors resultats. La conseqüència final d’aquesta suma és que hem augmentat considerablement el nombre d’inscripcions.”

La quarta edició del Girona10 es presenta amb moltes novetats. L’organització augmenta fins a un dia més la duració de l’activitat i ofereix el Vermut10 com a novetat gastronòmica. A part, amb el suport del consistori gironí, l’AHTRG ha preparat un programa d’activitats complementàries per amenitzar i completar l’oferta turística del cap de setmana.

FONT: Nota de premsa de l'Associació d’Hostaleria de Girona

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.