Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els Amics de les Arts impulsen el Festivalot, el nou festival de música familiar de Girona

Les actuacions tindran lloc al Teatre Municipal, a l'Auditori de la Mercè i a la plaça de la Independència els dies 6 i 7 de juny del 2015.

“És un festival que feia falta”. D’aquesta manera ha descrit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el Festivalot, el nou festival de música familiar de Girona, que tindrà lloc a la ciutat els dies 6 i 7 de juny del 2015 i que està impulsat per Pistatxo Produccions, la productora del grup Els Amics de les Arts. La vinculació amb la ciutat de tres dels quatre components del grup –Joan Enric Barceló i Ferran Piqué hi viuen, i Eduard Costa és originari de les comarques gironines– i les característiques de Girona han propiciat que escollissin la ciutat per desenvolupar-hi aquest projecte. “Volem que Girona sigui l’epicentre de la música familiar durant dos dies i per això necessitem el centre de la ciutat, que es convertirà en l’artèria que durant tot el cap de setmana bullirà de música”, ha explicat Joan Enric Barceló. Durant la presentació d’aquest nou festival, que ha tingut lloc aquest matí, Carles Puigdemont ha subratllat la rellevància de portar a terme una proposta adreçada principalment al públic d’entre 0 i 12 anys a la ciutat pel que suposa “d’educació de públics futurs” en la cultura. “Aquest país és un país de cultura i perquè així sigui cal que hi hagi una ciutadania i uns ciutadans cultes”, ha afegit.

Malgrat que la programació del festival s’està acabant de tancar, es preveu que hi hagi una vintena de concerts de diversos estils musicals, amb una vocació lúdica i pedagògica, entre els quals hi haurà una actuació d’Els Amics de les Arts, amb format adaptat per a nens i nenes. L’organització ha anunciat l’obertura de convocatòria per a espectacles professionals que vulguin entrar a la programació a través de la pàgina www.festivalot.cat, des d’on s’anunciarà també el cartell definitiu i el llançament de la venda d’entrades.

El Festivalot es desenvoluparà principalment amb actuacions al Teatre Municipal, que acollirà intervencions de pop/rock; l’Auditori de La Mercè, amb actuacions de jazz i música clàssica, i la plaça de la Independència, on es faran actuacions gratuïtes.

Tant els horaris, com el format, la durada i els volums de les actuacions estaran adaptats públic familiar i el preu de les entrades serà assequible per a què en pugui gaudir tota la família. “Tots som pares i per això volíem fer una proposta per a què poguessin gaudir de la música tant els grans com els petits”, ha subratllat Ferran Piqué. En el mateix sentit, Eduard Costa i Dani Alegret, han destacat que “és un festival fet a mida del que nosaltres volíem trobar”.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.