Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Moció presentada pel grup municipal de la CUP i el regidor no adscrit Sr. Bonaventura perquè els ciutadans no hagin d'assumir la indemnització pel cessament del projecte Castor

Moció presentada i acceptada al Ple de l'Ajuntament de Girona del 13 d'octubre de 2014.

El grup municipal de la CUP i el regidor no adscrit Sr. Bonaventura han proposat els següents acords del Ple que finalment s'han acceptat:

  1. Que l’Ajuntament de Girona, en defensa dels consumidors de la nostra ciutat, s’afegeixi a la iniciativa aprovada pel Parlament de Catalunya perquè els ciutadans no hagin d’assumir la indemnització derivada del projecte Castor.
     
  2. Que l’Ajuntament de Girona s’adhereixi a l’acord del Parlament de Catalunya del passat 21 de novembre del 2013, en què es reclamava al govern espanyol l’aturada del projecte Castor i el desmantellament de la plataforma.
     
  3. Que es trameti aquest acord a l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i a l’Associació de Municipis per la Independència perquè es faci arribar al conjunt de municipis de Catalunya i es puguin afegir a aquesta proposta.
     
  4. Que es faci arribar aquest acord al president del govern espanyol, senyor Mariano Rajoy.
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.