Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal porta a terme una campanya orientada al control del transport escolar, coordinada amb el Servei Català de Trànsit

Les actuacions es van fer als autobusos que transporten menors entre el 24 i el 28 de novembre.

La Policia Municipal de Girona ha dut a terme del 24 al 28 de novembre una campanya, coordinada amb el Servei Català de Trànsit, orientada al control del transport escolar. Els controls es van efectuar als autobusos que transporten menors, bé sigui dintre de la ciutat, o provinents dels afores.

Al llarg d’aquest dies s’han controlat un total de 35 autobusos i s’han detectat 12 irregularitats motiu de denúncia. Un total de 9 d’aquestes denúncies s’han fet perquè l’autobús en qüestió no tenia l’autorització específica per al transport escolar i de menors (infracció de l’article 140 1.4 de la Llei d’ordenació del transport terrestre); dues s’han fet perquè els autobusos no duien l’acompanyant obligatori en el transport de menors (infracció de l’article 140 16.1 de la Llei d’ordenació del transport terrestre) i una denúncia es va fer per no dur l’equip d’extinció d’incendis també necessari (infracció de l’article 19 del Reglament general de vehicles).

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha subratllat “la necessitat d’efectuar controls preventius per evitar possibles situacions de risc en la circulació i la mobilitat de la ciutat, en general, i en el transport de menors, en particular”.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.