Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Salutacció prepara diverses intervencions amb motiu del Dia Mundial de la Sida

L'acte central de la commemoració es farà avui dilluns 1 de desembre, a les 12 h, al pont de Pedra

Amb motiu del Dia Mundial de la Sida, la Taula de Salut Jove a Girona (Salutacció) ha programat diverses actuacions avui dilluns dia 1 de desembre, amb la voluntat de sensibilitzar la població vers aquesta malaltia i alhora motivar l’adquisició de coneixements sobre la sida, promovent així un canvi d'hàbits i proporcionant informació sobre els recursos existents a la ciutat de Girona. Salutacció està constituïda per l’Ajuntament de Girona, la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona (ACAS), l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Universitat de Girona (UdG).

El mateix dilluns, a les 12 h, al pont de Pedra, hi haurà l’acte central de commemoració del Dia Mundial de la Sida, que consistirà en la lectura d’un manifest que es llegirà a la mateixa hora a tots els actes organitzats arreu de Catalunya pel Comitè Primer de Desembre. De 10 a 14 h, s’instal·larà una taula informativa i preventiva al pont de Pedra.

El dimarts 2 de desembre, de les 10 a les 14h, es farà una campanya de sensibilització a la UdG, concretament a les facultats d’Infermeria i Medicina i de Ciències. Membres de Salutacció i un grup de voluntaris i voluntàries (estudiants de la UdG formats en un taller de prevenció) informaran la comunitat universitària. Al mateix temps es realitzaran proves ràpides de detecció d’anticossos del VIH. Al Campus de Montilivi també s’hi farà una intervenció artística a càrrec d’Aleix Font. L’artista pintarà un mural de grans dimensions amb el lema: “Estima i gaudeix de forma segura”.

L’ACAS organitza un total de 24 activitats a tota la demarcació de Girona, de l’1 de novembre a l’11 de desembre, per commemorar el Dia Mundial de la Sida del 2014 amb el lema del manifest d’enguany: “Seguim fent camí en la lluita contra la sida”.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.