Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona, la Generalitat i la Diputació commemoren conjuntament el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

La mare del desaparegut esportista discapacitat Santi Silvas, M. Rosa Vergés, ha llegit el manifest de l'acte unitari.

L’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona han commemorat aquest migdia de forma conjunta el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, a més d’altres representants institucionals.

Durant l’acte s’ha encès una espelma i s’ha fet un minut de silenci en record de les víctimes per violències envers les dones i, especialment, tal com ha destacat la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Girona, Fina Surina, en record a la darrera d’elles, assassinada presumptament a mans de la seva parella el passat 18 de novembre a Sant Pere Pescador. A continuació, la mare del desaparegut esportista discapacitat Santi Silvas, M. Rosa Vergés, ha estat l’encarregada de llegir el manifest de la jornada. La Generalitat de Catalunya, les quatre diputacions catalanes, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis han consensuat el manifest de la jornada.

Dues peces musicals de Händel i Bach, interpretades pel director de l’Escola Municipal de Música, Pau Ferrer, i per la professora de violí, Iolanda Fernández, han servit per cloure la commemoració.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.