Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença la Campanya de les Persones sense Llar 2014

Durant tota la setmana es portaran a terme activitats diverses amb l'objectiu de fer visible aquest col·lectiu

Avui comença una nova edició de la Campanya de les Persones Sense Llar, una iniciativa organitzada pel Centre d’Acolliment La Sopa i Traçant Camins. Enguany es portarà a terme sota el lema “Per un habitatge digne i adequat. Cap persona sense llar”. S’han organitzat una sèrie d’activitats en el marc de la campanya des d’avui fins al proper dissabte. El regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha ressaltat que l’objectiu d’aquesta campanya és “fer visible el col·lectiu de persones sense llar, així com fer notar la seva necessitat, i denunciar alhora les desigualtats de la nostra societat”.

La conferència “Les dues cares de la veritat”, del professor i fundador de l’escola de Filosofia, Josep M. Carbó, donarà el tret de sortida a la campanya avui a les 18.30 h al Centre La Sopa. Dimecres s’ha organitzat una sortida als Àngels i dijous es farà una xerrada-col·loqui sota el nom de “L’habitatge com a eina d’inclusió. Housing First ‘L’habitatge primer’”, a càrrec del director de Serveis Socials de l’Hospital Sant Joan de Déu, doctor en Antropologia Social i representant d’Espanya a FEANTSA Europa, Joan Uribe (a les 10 h, a la Casa de Cultura). El mateix dia, a les 12 h, es farà una flashmob i es llegirà el manifest de la campanya davant de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona.

El dissabte 29 de novembre es tancarà la campanya d’aquest any amb dues activitats. Per una banda, al matí, es portarà a terme el recurs “Anem a... conèixer les persones en situació de sense llar”, a les 10 h, al Centre La Sopa. A la tarda es farà un acte reivindicatiu i de sensibilització com a cloenda de la campanya a partir de les 16 h al punt de trobada de la Rambla. Hi haurà actuacions musicals, amb un grup de percussió i amb el cor Gospelians; es llegirà de nou el manifest de la campanya i s’hi podrà veure l’exposició fotogràfica “La Sopa entre bambolines”.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.