Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona celebra la novena edició de la Nit del Voluntariat

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà avui (19.30 h) la festa anual dels voluntaris i voluntàries de les entitats de les comarques gironines.

La Nit del Voluntariat ha arribat a la novena edició. El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau acollirà aquest vespre, a partir de les 19.30 h, l’acte d’agraïment anual a la tasca que realitzen els voluntaris i les voluntàries de les entitats gironines. Aquesta festa del voluntariat gironí, que s’emmarca dins dels actes de celebració del Dia Internacional del Voluntariat, està organitzada conjuntament per la Federació Catalana del Voluntariat Social i l’Ajuntament de Girona.

La inauguració de l’acte, prevista per a les 20 h, anirà a càrrec de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila; la diputada d’Acció Social de la Diputació de Girona, Imma Colom, i la coordinadora territorial de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Maria Solés.

El sommelier gironí del restaurant El Celler de Can Roca, Josep Roca, serà l’encarregat de pronunciar la conferència de la Nit del Voluntariat d’enguany. A continuació, el Cor Geriona oferirà una actuació musical. El cor infantil i juvenil Geriona també participarà a la Nit amb una actuació a l’inici de l’acte.

Durant la celebració es lliuraran els premis de voluntariat a projectes socials de les entitats, oferts per la Fundació Antoni Serra Santamans i Eurofirms. Enguany, com a novetat, es donarà a conèixer que l’empresa Comexi Group col·laborarà amb el projecte d’una de les entitats. La presidenta de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Francina Alsina, lliurarà un dels premis.

Abans de cloure l’acte, es projectarà l’audiovisual Experiències de voluntariat, que, juntament amb l’audiovisual projectat l’any passat, s’emmarca en les activitats de celebració del 25è aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social. La Nit del Voluntariat serà conduïda i amenitzada pel periodista gironí Gil Costa.

Coincidint amb la Nit del Voluntariat, i una setmana abans que comenci el Gran Recapte d’Aliments, durant l’acte es podrà col·laborar amb aquesta activitat en benefici de la Fundació Banc d’Aliments de les Comarques Gironines, portant llet, oli, conserves de peix, farina o sucre, entre altres aliments.


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.