Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El pas d'una farmàcia a obrir comerç ‘online' ha estat el tema d'un nou ‘A Girona Emprèn parlem de...'

Farmainstant és el projecte online que va engegar fa dos anys una farmàcia gironina.

Girona Emprèn va acollir el passat 19 de novembre una nova sessió dins el cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ per tractar del cas d’èxit d’una farmàcia gironina que va decidir fer el pas a la venda online.

Farmaisntant (http://www.farmainstant.com/ca/) és el projecte d’Anna Jubero, farmacèutica qui fa dos anys va decidir obrir una plataforma de comerç electrònic per a la venda de productes de parafarmàcia i obrir mercat a tota la península.

L’experiència de l’Anna en el moment d’arrencar el negoci, el dia a dia del projecte i els reptes de futur que es planteja d’allò que va sorgir com un complement i ha esdevingut una nova línia de negoci, van ser alguns dels aspectes tractats durant la sessió.

La impulsora d’aquest projecte va explicar al públic assistent, a partir de la seva experiència, els aspectes que ella considera més importants d’una botiga online per tal de poder posicionar el negoci en un mercat molt ampli, però també molt competitiu i amb pocs marges de benefici.

Segons Jubero la clau de l’èxit es troba bàsicament en fer bé la feina aportant qualitat al client, ja sigui en la descripció dels productes, l’atenció personalitzada, etc.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.