Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de Girona col·laborarà amb dos arxius de Malta

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha signat un conveni amb l'arxiver nacional de Malta, Charles J. Ferrugia, i el director de l'Arxiu Richard Ellis, Ian Ellis.

L’Ajuntament de Girona, a través del seu Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), ha signat un conveni de col·laboració amb dos arxius maltesos: l’Arxiu Nacional de Malta i l’Arxiu Richard Ellis. El conveni té la finalitat d’establir una estreta cooperació entre les parts per a la protecció i difusió del seu patrimoni fotogràfic.

Tant el CRDI com els dos arxius maltesos tenen en comú la custòdia d’una valuosa documentació fotogràfica que recull en imatges la memòria de diverses generacions, així com una experiència Mediterrània compartida. Aquests trets en comú són la base d’un acord que ha de servir per emprendre projectes comuns, compartir pràctiques i experiències, dur a terme investigacions conjuntes, crear espais comuns de difusió o promoure activitats per desenvolupar la capacitat dels professionals i estudiants que manipulin material fotogràfic.

La signatura del conveni es va fer diumenge passat, dia 12 d’octubre, en el marc de la celebració del Congrés Internacional Arxius i Indústries Culturals. El van signar de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; l’arxiver nacional de Malta, Charles J. Ferrugia, i el director de l’Arxiu Richard Ellis, Ian Ellis.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.