Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Més de 500 alumnes d'instituts de secundària de Girona visitaran l'exposició "Ètica etílica" a Els Químics Espai Jove

500 alumnes d'instituts de secundària de la ciutat visitaran l'exposició programada per Salutacció

Els Químics Espai Jove acull, des d’avui, l’exposició “Ètica etílica”, una mostra monitoritzada pensada perquè els joves agafin consciència dels perills del consum abusiu d’alcohol, que, a vegades, es relaciona amb indrets on se celebren esdeveniments festius, com ara, les barraques de les Fires de Girona.

“Malgrat que el nombre de consumidors habituals d’alcohol ha disminuït sensiblement els últims anys entre la població escolar, la tendència a un consum abusiu continua augmentant. Per donar resposta a aquesta preocupació i problemàtica, una de les accions que promovem des del consistori és la visita a l’exposició per part de l’alumnat de secundària”, ha manifestat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra.

L’exposició, realitzada per Energy Control, es podrà visitar a fins al 24 d’octubre, justament les dues setmanes anteriors a les Fires de Sant Narcís, i té per objectiu aconseguir disminuir la quantitat d’alcohol ingerit enter els adolescents consumidors, am és de reduir el nombre d’adolescents que consumeixen begudes alcohòliques i la voluntat de retardar l’edat d’inici d’aquest consum.

Es calcula que més de 500 alumnes de 4t d’ESO i de cicles formatius de la ciutat visitaran la mostra, que va ser oferta a la guia de recursos educatius d’aquest any.

L’exposició ha estat programada per Salutacció, la Taula de Salut Jove de Girona que està constituïda per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, l’Ajuntament de Girona, Creu Roja Joventut, l’Associació Comunitària Anti-Sida de Girona, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Universitat de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.