Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tècniques de venda amb PNL, gestió econòmica de negocis temes dels propers cursos Forma't a Girona Emprèn

Nous cursos per a la primera quinzena de novembre a Girona Emprèn.

Girona Emprèn ofereix durant la primera quinzena de novembre dos nous cursos Forma’t que tractaran les tècniques de venda amb PNL i la gestió de negocis amb fulls de càlcul (Excel)

El primer dels cursos previstos serà els dies 4 i 6 de novembre i tractarà de les tècniques de PNL (Programació Neurolingüística) i de la seva aplicació en el procés de venda per a millorar resultats.

El curs té per objectiu aprendre què és la PNL i com aplicar-ne les tècniques que permetran guanyar confiança i oportunitats per al negoci. Entre altres es veurà el disseny en el procés de la venda, el llenguatge de la ment, els sistemes representacionals VAK, etc.

Els dies 11 i 13 de novembre està previst el curs Excel aplicat a la gestió de comerços i negocis. L’objectiu és adquirir coneixements aplicats en l’ús del fulls de càlcul per a millorar la gestió de factures, pressupostos, ingressos i despeses, previsions de necessitats de tresoreria, etc.

Els dies 7 i 9 d’octubre està previst el curs Forma’t en eines i conceptes bàsics d’economia i finances. L’objectiu del curs és donar a conèixer conceptes claus per planificar l’àrea d’economia i finances del nou projecte empresarial: càlcul de les inversions a realitzar, control de pagaments i cobraments, càlcul del preu de venda òptim, conèixer i analitzar la rendibilitat del negoci, etc.

Tots els cursos es realitzen de 9.30 a 13.30 i tenen una durada total de 8 hores. Es tracta de formació gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Les inscripcions ja estan obertes. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.