Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Prop de 300 judokes, al Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona

Es va celebrar fins ahir al pavelló de Palau de Girona amb la participació del campió del Món Giorgii Zantaraia, com a tècnic destacat.

Prop de 300 judokes van participar fins ahir al 6è Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona. El congrés, que es va celebrar al pavelló de Palau, va comptar amb diversos professionals de luxe com Giorgii Zantaraia, campió mundial; Miguel Romero, campió d’Espanya i medalla de bronze en els Mundials Universitaris, i Fred Dambach, antic judoka internacional amb la selecció francesa.

Les sessions teorico-pràctiques del congrés es van iniciar divendres a la tarda, però la inauguració oficial no es va fer fins dissabte al matí. L’acte va comptar amb la participació del Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó; i el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat a Girona, Josep Pujols. En el seu discurs, Ivan Tibau va felicitar la tasca de l’Associació Girona-Judo, organitzadora del congrés, “per demostrar que a Catalunya som grans competidors, però també organitzadors de grans esdeveniments que, en el vostre cas, ajuden a evolucionar aquest magnífic esport que és el judo”. En un mateix sentit, Isabel Muradàs i Antoni Guinó també van agrair la tasca de l’entitat i es van felicitar per la celebració del congrés. L’acte d’inauguració va comptar també amb l’assistència del cònsol general de Japó a Barcelona, Hiroyuki Makiuchi i del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Girona, Josep Pujols.

L’acte inaugural va servir també per a lliurar els reconeixements d’aquesta sisena edició del congrés. El guardó Julio Carlos García Romeu es lliura cada any a aquella persona amb la qual, gràcies a la seva vinculació i participació al congrés, s’ha consolidat una relació que va més enllà d’aquest esport i que mereix un especial reconeixement. En aquesta edició, se'l va endur Manuel Pérez, per la seva amistat amb l’entitat de Girona. El guardó Jita Kyoeti vol reconèixer la tasca d’aquelles empreses que durant una llarga trajectòria han destacat per la seva aportació desinteressada en favor del judo i que ha estat per al bufet Garriga Pradas. Finalment, el tercer guardó de Judo, Solidaritat i Valors, té com a finalitat promoure les iniciatives que volen intercanviar experiències en l’àmbit esportiu i humà amb grups de judokes o clubs d’altres països, comunitats autònomes o ciutats. En aquesta edició, l’organització del congrés va voler lliurar al grup de judokes de les Illes Balears que, any rere any, participen en l’esdeveniment.

Congrés renovat
En aquesta sisena edició, l’Associació Girona-Judo va adaptar i renovar l’estructura del congrés i va apostar per oferir només tallers teòrico-pràctics que substituiran les antigues ponències. En total fins diumenge al migdia es van impartir 7 tallers de 45 minuts cadascun i places limitades, impartits per Giorgii Zantaraia (3), Miguel Romero (3) i Fred Dambach (1). Els tallers es van dividir en dues tècniques judokes: Ne-Waza (tècnica de judo a terra), a càrrec de Miguel Romero, i Tachi Waza-Ashi Waza (tècnica de judo de peu), de la mà de Zantaraia i Dambach. Aquests tallers van anar acompanyats del plat fort del congrés que van ser els 4 blocs de judo impartits per Zantaraia. Cada bloc té una durada de 30 minuts. Totes les activitats esvan fer al pavelló de Palau.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.