Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un mapping creat per Domènec Fita i una cercavila de gran format seran les principals novetats de les Fires de Sant Narcís d'aquest any

Més de 200 activitats per a tots els públics tindran lloc a la ciutat del 24 d'octubre al 2 de novembre

Les Fires de Sant Narcís d’aquest any aposten per sortir més al carrer. Així ho ha definit la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, durant la presentació de la programació de les Fires 2014. Un mapping creat per Domènec Fita que es projectarà a la façana de la Catedral i una cercavila de gran format a la Gran Via de Jaume I seran les principals novetats de l’edició d’enguany de la festa major de la ciutat, que es farà del 24 d’octubre al 2 de novembre.

“Les Fires d’aquest any s’acosten molt al model ideal de com creiem que haurien de ser: properes al carrer i als barris i més participatives”, ha ressaltat Madrenas, qui també ha posat èmfasi en el nou disseny del programa imprès d’activitats, que inclourà més de 200 actes. La regidora també ha subratllat “la consolidació de la voluntat i els esforços per fer que les Fires siguin molt més participatives” i que es facin “activitats a tots els barris”, com la penjada de mosques a Sant Narcís, el circ al carrer a Taialà, els jocs tradicionals i populars a l’Eixample o l’inici del recorregut de la cercavila inaugural des de Vista Alegre, a banda del retrò de coets als barris de la ciutat després del pregó. Madrenas també ha fet una menció especial a les entitats i associacions de la ciutat implicades en l’organització dels actes així com als col·laboradors i patrocinadors de les Fires, als quals ha agraït el suport.

El 31 d’octubre, de les 20 a les 23 h, la façana de la Catedral acollirà un dels actes estrella de la programació de Fires d’enguany: el mapping creat per l’artista gironí Domènec Fita sota el títol de 300 anys. Estel-cat. L’espectacle La bella i les bèsties, de la companyia Carros de Foc, que es farà el 29 d’octubre, també serà un pol d’atracció de les Fires d’enguany amb una cercavila de gran format que recorrerà un tram de la Gran Via de Jaume I, un carrer fins ara inèdit com a escenari de les activitats festives.

Altres novetats d’aquesta edició seran la gimcana popular a la plaça de Miquel de Palol o la gran parade de bandes musicals, que acabarà amb un concert conjunt a la plaça de Sant Feliu. Aquest any també es recuperarà l’esplanada de La Copa per fer-hi activitats diürnes i s’hi han programat activitats diverses, com un circuit d’aventura o els concerts per a públic familiar a l’Espai Copeta, que ja s’havien fet en els dos anys anteriors.

Enguany es consolidaran propostes iniciades en les darreres edicions, com el campionat de botifarra, el sopar popular, la baixada d’andròmines per l’Onyar, el concurs d’engalanament de carrers o la pujada nocturna a Sant Miquel.

Cal destacar que tota la informació sobre la programació de Fires es podrà trobar al web girona.cat/firesdesantnarcis, on apareixeran totes les activitats de Fires detallades, amb textos descriptius i informació sobre els organitzadors, així com el document per descarregar-se el programa. Per últim, cal remarcar que, a través de les xarxes socials, s’informarà en tot moment del que està passant a la ciutat de Girona per Fires.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.