Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona impulsa una nova targeta de bus urbà 50/30 multipersonal

Es tracta d'una iniciativa que permet que puguin utilitzar un mateix títol diferents persones durant trenta dies des del moment de la recàrrega

L’Ajuntament de Girona posa en marxa demà una nova targeta de bus urbà 50/30 que permetrà fer-ne un ús multipersonal. Es tracta d’una iniciativa innovadora que, tal com ha explicat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà “serveix per donar resposta a una necessitat concreta de la ciutat de Girona i de la tipologia de viatges que fan els gironins i les gironines”.

A partir de demà, es posarà a la venda aquest nou títol multipersonal que permet fer 50 desplaçaments en els autobusos de TMG durant 30 dies a partir del moment de fer la recàrrega i que possibilita, a més, que la puguin utilitzar diferents persones. “Amb aquesta proposta el que volem promoure i incentivar és la utilització del transport públic urbà entre els diferents membres d’una família i que, els que potser no estan tan acostumats a agafar l’autobús per desplaçar-se per la ciutat, en facin ús i vegin tots els avantatges que comporta”, ha explicat el regidor.

Aquesta targeta estarà disponible a les línies 1, 2, 5, 7, 8, 10 i 11 del transport urbà de Girona (TMG). Es pot adquirir a l’estació d’autobusos, al Centre d’Atenció al Client (CAC) de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). El preu d’adquisició de la targeta és de 2’5 euros. La recàrrega es pot fer als autobusos del TMG i té un cost de 33’80 euros. La targeta permet el transbord durant 1 hora i 15 minuts en els autobusos de TMG.

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.