Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Niña Pastori actuarà a l'Auditori de Girona el dia de Sant Narcís

Dimecres 29 d'octubre a les 19 h - Sala Montsalvatge

Niña Pastori torna a l'Auditori de Girona amb el seu últim espectacle Lo que quiere el alma: un repàs pels temes més coneguts de la seva carrera on inclourà també algunes peces inèdites. L'artista gaditana pujarà a l'escenari acompanyada a la guitarra de Diego del Morao i Jesús Guerrero, del "bailaor" David Paniagua i d'un elenc de músic excepcionals, per oferir música flamenca en estat pur. Es tracta de l’únic concert que l’artista oferirà a Catalunya d’aquesta gira i on presentarà la seva nova formació.

La setmana passada l’oficina de Jorge Drexler va cancel·lar “per motius d’agenda” el seu concert a Girona. Aquest concert, s’havia programat coincidint amb la festivitat del patró de la ciutat, i l’Auditori de Girona, amb la voluntat de no deixar el seu públic sense una actuació d’un destacat artista en una data tan assenyalada, ha programat el concert de Niña Pastori en la mateixa data.

Les entrades per al concert de Niña Pastori ja estan a la venda i es poden comprar a les taquilles de l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal i a la pàgina web www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.