Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Arts Lab Temporada Alta, I Concurs Internacional d'Idees i Fòrum d'Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques, oferirà premis valorats en més de 10.000 €.

Els finalistes hauran de presentar les seves idees de negoci o projectes davant dels membres del jurat en una gran final que culminarà el divendres 28 de novembre de 2014.

A les 11h del matí del próxim divendres 28 de novembre, el Teatre Municipal de Girona rebrà les cinc startups més innovadores del sector de les Arts Escèniques seleccionades com a finalistes després d’una intensa valoració per part del jurat, fomat per en Salvador Sunyer, la Mònica Campos, en Ramon Soler, en Xavier Verdaguer, i en Marcel Prunera.

Cinc emprenedors procedents de Girona, Barcelona i Madrid, donaran a conéixer els seus projectes davant d’aquest panell d’experts i inversors convidats a l’acte. El primer en trencar el gel serà l’equip d’Aptent, que presenta un nou canal de comunicació bidireccional a través dels dispositius mòbils, seguit per Codiwise, plataforma transveral de promocions que innova amb l’ús de codis QR com a moneda; Storywalker, una app mòbil que treballa amb ficcions sonores geolocalitzades; Vibook, una eina de selecció d’actors i artistes; i, finalmente, Viuing, un novedós dispositiu basat en la tecnologia TV que presenta una proposta per no perdre’s ni un detall als grans esdeveniments.

Prop d’una vintena de projectes han mostrat interés en l’Arts Lab Temporada Alta, un Fòrum d’Inversió coorganitzat pel festival conjuntament amb Seed&Click. Aquest esdeveniment posa en escena als millors emprenedors de la indústria que cerquen capital pel desenvolupament de la seva activitat. Cada projecte disposa de 8 minuts per presentar la seva proposta davant dels membres del jurat, qui després d’una segona deliberació nomenaran el projecte més innovador. El premi al “Millor Projecte” està valorat en uns 5.000€ i s’otorga per part de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i la firma Roca Junyent.

L’acte de divendres s’iniciarà de la mà d’en Juan Arturo Rubio, Director del Departament d’Arts Escèniques de la Universitat Antonio de Nebrija, qui posarà focus sobre l’emprenedoria i presentarà un breu anàlisi institucional i financer del sector de les arts escèniques.

Un cop finalitzades les presentacions dels projectes, tots els convidats podran gaudir d’una sessió de networking on es podran estrènyer les relacions.

 

FONT: departament de comunicació de Seed&Click

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.