Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Servei Municipal de Biblioteques prepara un concurs per celebrar l'aniversari del llibre "Charlie i la fàbrica de xocolata"

Amb motiu dels 50 anys de la publicació del clàssic infantil de Ronald Dahl, les biblioteques públiques de la ciutat posen en marxa "Felicitats, Willy Wonka!", una activitat inspirada en l'argument del llibre.

El Servei Municipal de Biblioteques de Girona aprofita el 50è aniversari del llibre Charlie i la fàbrica de xocolata, de Roald Dahl, per organitzar el concurs “Felicitats, Willy Wonka!”, patrocinat per Xocolates Torras, i fomentar, així, la lectura entre els infants. El concurs es durà a terme del 13 al 18 d’octubre i pretén donar a conèixer el llibre i el món fantàstic de Dahl. L’obra està disponible a totes les biblioteques municipals, on els usuaris la poden agafar en préstec.

Durant la setmana del concurs, els infants menors de 14 anys que facin un préstec a qualsevol de les quatre biblioteques municipals rebran com a regal una xocolatina, gentilesa de Xocolates Torras. Algunes d’aquestes xocolatines estaran premiades amb una papereta daurada, tal com succeeix en el llibre, i els guanyadors rebran un premi que es farà públic quan hagin sortit totes les paperetes daurades. Al concurs només s’hi podrà participar una vegada i fins que s’esgotin les existències.

Aquesta celebració es complementarà amb un taller d’il·lustració, amb la xocolata com a fil conductor, el dia 4 d’octubre a les 11 del matí a la biblioteca Just M. Casero, titulat “La Marta i la xocolata”, a càrrec de Lia Bertran. Totes les biblioteques municipals faran exposicions de llibres publicats per Roald Dahl, sobre l’autor i també de publicacions que tinguin la xocolata com a tema central.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.