Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Girona acull la 7a Cimera de Ciutats i Aglomeracions per a l'Alta Velocitat i la Interconnexió Ferroviària del Corredor Mediterrani

Hi han participat representants institucionals i tècnics de Barcelona, Béziers, Carcassona, Figueres, Montpeller, Narbona, Nimes, Perpinyà i Tarragona, a més de Girona.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presidit aquest matí la 7a Cimera de Ciutats i Aglomeracions per a l’Alta Velocitat i la Interconnexió Ferroviària del Corredor Mediterrani, que ha tingut lloc al Saló de Descans del Teatre Municipal de la ciutat. A la trobada hi han assistit el president de l’Aglomeració de Béziers-Mediterranée i president el del Comitè de Ciutats per a l’Alta Velocitat i la Interconnexió Ferroviària del Corredor Mediterrani, Frédéric Lacas; l’alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol; l’alcalde de Montpeller, Philippe Saurel, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, el president de l’aglomeració Grand Narbona, Jacques Bascou, i representants institucionals dels ajuntaments de Nimes, Carcassona i Barcelona. No hi han pogut assistir representants de Tolosa de Llenguadoc i de Lleida, malgrat que han participat en l’elaboració de la declaració comuna.

L’obertura de la jornada ha anat a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i de l’alcalde de Girona. A continuació, Frédéric Lacas ha fet un balanç de la presidència del Comitè de Ciutats l’últim any i, tot seguit, han intervingut diversos tècnics. Al final de l’acte, hi han intervingut els alcaldes dels diferents municipis i aglomeracions participants i l’alcalde de Girona ha clos l’acte llegint la declaració comuna de la Cimera. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.