Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Demà es faran les obres d'asfaltatge de la rotonda del passeig d'Olot

Durant tota la jornada es portaran a terme també els treballs de retirada d'elements reductors de velocitat al carrer del Carme, al carrer d'Albi i a la pujada de la Barrufa

Demà dissabte 4 d'octubre, de 8 a 15 h, es portaran a terme obres d’asfaltatge de la rotonda del passeig d’Olot. A causa d’aquestes actuacions, es tallaran tots els accessos a la rotonda del passeig d’Olot, tant des del carrer del Güell com des del passeig d’Olot. Les línies de bus urbà 4 i 7 modificaran les parades i el recorregut durant el matí a causa de les obres.

 

Durant la jornada de demà es portaran a terme també treballs de retirada d’elements reductors de velocitat a diferents carrers de la ciutat. Al carrer del Carme es retiraran els reductors ubicats entre els carrers de l’Onyar i de Vista Alegre i, de les 14.30 a les 17.30 h, es tallarà el tram del carrer del Carme comprès entre aquests dos carrers. Els vehicles procedents del centre de la ciutat seran desviats pel carrer de la Rutlla i el carrer d’Ultònia. La línia 6 del bus urbà modificarà el recorregut a causa d’aquestes obres. També es retiraran els reductors de velocitat al carrer d’Albi, en el tram comprès entre els carrers de la Riera de Mus i la pujada de la Creu de Palau, i a la pujada de la Barrufa. Mentre durin els treballs en aquests carrers, es donarà pas alternatiu als vehicles.

 

“Malgrat les molèsties puntuals que puguin causar, aquests treballs són necessaris per optimitzar l’estat de la calçada en diferents punts de la ciutat i suposaran una millora significativa en la circulació dels vehicles. Per aquest motiu, demanem paciència i comprensió per avançat als veïns i als conductors i els demanem que s’adrecin a nosaltres per a qualsevol dubte que puguin tenir”, ha remarcat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.

 

 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.