Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Propers ‘A Girona Emprèn parlem de...' tractaran d'Instagram i d'aspectes tècnics i legals bàsics de gestió de dades personals a l'empresa

8 i 22 d'octubre a partir de les 4 de la tarda.

Dins el cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ el mes d’octubre està previst tractar de la xarxa de fotografia Instagram i d’aspectes tècnics i legals bàsics de gestió de dades personals a l’empresa.

El dia 8 d’octubre Jordi Gamell (www.jordigamell.cat), tècnic audiovisual, informàtic, realitzador de directes i fotògraf. El seu perfil a Instagram, @narj, té més de 10.000 seguidors. Durant la sessió es donaran a conèixer aspectes bàsics sobre el concepte i funcionament de la xarxa així com l’ús que en poden fer les empreses.

El dia 22 d’octubre Carles López i Miquel Abad, especialistes en protecció de dades de l’empresa DARTEM (www.dartem.cat), dedicada a la consultoria i assessorament legal en Seguretat de la Informació, tractaran d’aspectes tècnics i legals bàsics en la gestió de dades personals a l’empresa.

L’objectiu de la sessió és introduir als aspectes bàsics a nivell de legalitat i de seguretat que podem aplicar al dia a dia de l’empresa a l’hora de gestionar les dades personals que tracta, per tal de complir els requisits de la llei de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Totes dues sessions es realitzen a partir de les 4 de la tarda. Es tracta de formació gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.