Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El turisme creatiu i industrial, a debat a 'A Girona Emprèn parlem de...'

Tornen les xerrades del dimecres a la tarda al Girona Emprèn.

Aprofitar els recursos locals a nivell de patrimoni cultural, artesania, gastronomia, edificis industrials o entorns naturals per a construir una nova oferta turística de qualitat vinculada a les singularitats del territori, ha estat el tema tractat a la última sessió A Girona Emprèn Parlem de…

La sessió va estar conduïda per Lucinda Carod, impulsora de la Xarxa Ètica de professionals de les comarques gironines i del projecte Creative Tourisme Girona (http://creativetourismgirona.wordpress.com/) i Sandra Touza, fundadora de l’empresa de serveis turístics i consultoria Ponle cara al turismo www.ponlecaraalturismo.com.

Els emprenedors i emprenedores assistents van poder conèixer exemples d’experiències innovadores de turisme creatiu, i van poder presentar i valorar propostes pròpies d’idees de negocis que vinculen recursos locals amb serveis i itineraris turístics.

Després de la xerrada, es va encetar un interessant debat i networking, que va permetre compartir les principals inquietuds dels emprenedors: com arribar al client, com diferenciar-se de la competència, l’accés al finançament, i el treball col·laboratiu com a fórmula per superar dificultats.

Dimecres 8 d’octubre, en una nova sessió de A Girona Emprèn Parlem de.. tractarem la xarxa social de fotografia Instagram. La sessió serà a càrrec de Jordi Gamell (www.jordigamell.cat), tècnic audiovisual, informàtic, realitzador de directes i fotògraf. El seu perfil a Instagram, @narj, té més de 10.000 seguidors. Durant la sessió es donaran a conèixer aspectes bàsics sobre el concepte i funcionament de la xarxa així com l’ús que en poden fer les empreses.

Les places a la sessió són limitades, cal inscripció prèvia que es pot fer a través de formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió. 
 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.