Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona precintarà l’accés a la muralla com a mesura preventiva contra el contagi de la COVID-19

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha reunit aquest matí el comitè assessor municipal per plantejar mesures per adaptar les actuacions a les noves directrius de la Generalitat de Catalunya i reduir el risc de contagi del virus

Aquest matí, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha reunit el comitè assessor municipal per actuar contra la COVID-19 i plantejar mesures per adaptar les actuacions municipals a les noves directrius que està elaborant la Generalitat de Catalunya, tot plegat amb l’objectiu de reduir el risc de contagi del virus. Després d’estudiar l’evolució de la pandèmia a la ciutat durant la darrera setmana, i tenint en compte alguns dels principals riscos, el comitè ha decidit precintar l’accés a la muralla a partir de demà mateix. 

El motiu de la restricció és que no és possible garantir la distància mínima interpersonal al llarg del recorregut, i que no s’ha considerat viable implementar-hi mesures alternatives com ara diferents circuits d’entrada i sortida.

L’alcaldessa ha volgut destacar el bon comportament de la gran majoria de ciutadans i ciutadanes: “A Girona ciutat ara mateix no tenim detectats brots i l’evolució dels casos positius és estable, però depèn de tots i de totes seguir en aquesta dinàmica i la ciutadania ho ha entès així. Des de l’Ajuntament volem minimitzar el risc en tot allò que puguem, buscant també l’equilibri amb el manteniment d’una activitat econòmica que és també imprescindible per a la ciutat”.

En l’àmbit policial, es mantindran les actuacions per identificar aquelles persones que no compleixin les mesures de seguretat sanitàries dictades per la Generalitat, com ara no portar la mascareta. En la darrera setmana, la Policia Municipal ha posat 27 sancions per aquest motiu, en casos on s’estava infringint clarament aquesta directriu.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.