Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El projecte de creacions artístiques comunitàries a l’espai públic “Arts i Barris” es posa en marxa a Girona

El desenvolupament de les produccions artístiques, que es faran en diversos barris de la ciutat, ha començat aquest mes de juliol i s’allargarà fins a la tardor, quan es presentaran les diferents creacions al públic. Es tracta d’una de les actuacions previstes dins del PECT Indústries Culturals i Creatives

L’“Arts i Barris”, el projecte de creacions artístiques comunitàries a l’espai públic de Girona, ja s’ha posat en marxa en diversos barris de la ciutat. En el marc de la iniciativa, aquest mes de juliol ha començat la construcció col·laborativa de diferents produccions artístiques, que compten amb la participació dels veïns i veïnes de la ciutat.

Precisament, l’objectiu del projecte és apropar la cultura a tota la ciutadania. Per això el desenvolupament de les creacions no només va a càrrec d’artistes, sinó que es convida els veïns i veïnes de la ciutat a participar-hi. En aquest sentit, els Centres Cívics de cada barri i L’Estació Espai Jove actuen de connectors entre els artistes de diferents disciplines i la comunitat.

Les creacions es porten a terme a Santa Eugènia, Can Gibert del Pla, Sant Narcís, Girona Est, L’Esquerra del Ter, Pont Major, Pla de Palau – Sant Pau i Barri Vell – Mercadal i està previst que quedin enllestides a la tardor. A partir del mes de setembre, es mostraran els resultats de les creacions d’art comunitari a la ciutadania.

El projecte “Arts i Barris” és una aposta per dinamitzar l’ús dels espais urbans de manera col·lectiva a partir de diversos llenguatges artístics i fomentar el consum cultural mitjançant l’arrelament i interès per les pràctiques culturals.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tota la informació de les produccions artístiques la trobareu al web de l’Oficina de Foment de les Arts i al web i xarxes socials de Girona Cultura i de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat, així com a través de l’etiqueta #artsibarris.
 

Cartell
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.