Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

David Fernández i Lu Roi obriran la tercera edició del cicle Poesia al claustre amb “La força incendiària de les paraules”

El cicle, que arrencarà aquest dimecres, també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Girona CulturaTV

El periodista David Fernández i l’artista Lu Roi obriran aquest dimecres, 8 de juliol, a les 21 h, la tercera edició del cicle “Poesia al claustre” amb el recital poètic “La força incendiària de les paraules”, en el qual posaran veu i música a una selecció dels poemes d’Erri de Luca. Les places per aquest primer recital ja estan exhaurides, però qui ho vulgui també ho podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de Girona CulturaTV

El següent recital tindrà lloc el 15 de juliol, amb “Poetes. Elles tenen la paraula”, una selecció de poemes de dones que han esdevingut clàssiques catalanes contemporànies: Maria Antònia Salvà, Maria-Mercè Marçal, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Montserrat Abelló, Maria Àngels Anglada, Quima Jaume, Marta Pessarrodona, Teresa Pasqual, Cèlia Sànchez-Mústich i Vinyet Panyella. L’actor Joan Massotkleiner posarà veu als versos acompanyat de l’arpa d'Anna Godoy.

Tancarà el cicle, el 22 de juliol, el cantautor Joan Isaac amb “Paral·lelismes”, una recopilació de poemes del seu llibre “intimissimi”, que recitarà seguit de cançons, mantenint un paral·lelisme temàtic entre poema i cançó (l’amor, la melancolia, el desig, la por, la denúncia social...). 

A causa de la situació generada per la COVID-19, s’han reforçat les mesures higièniques i de seguretat de l’esdeveniment, seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. S’ha reduït l’aforament per poder mantenir les distàncies entre les persones assistents i es requereix inscripció (gratuïta) prèvia obligatòria a través del correu electrònic de l’EMHU, així mateix, s’ha reforçat la senyalització dels espais i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada i interior del centre.

Des de l’obertura de portes, a les 20 h, hi haurà servei de bar a càrrec del restaurant Meat Garden. 

Cartell
Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.