Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Jordi Savall, l’Orquestra del Liceu, Sanjosex, la Black Music Big Band i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines conformen una programació especial d’estiu a l’Auditori de Girona

Les entrades per als concerts, que tindran lloc entre els mesos de juliol i agost, es posen a la venda avui mateix

L’Auditori de Girona oferirà aquest estiu una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i, al mateix temps, de donar suport al sector, que ha estat un dels grans afectats per la pandèmia del COVID-19. Amb aquesta acció, que rep per nom “Estiu a l’Auditori”, l’Ajuntament de Girona i l’Auditori de Girona volen generar un benefici no només per als veïns i veïnes, sinó també per als diversos agents de la indústria cultural, des dels artistes al personal tècnic, empreses del sector o serveis auxiliars, entre d’altres.

La programació especial “Estiu a l’Auditori”, que tindrà lloc des de finals de juliol fins a principis d’agost, durà a l’escenari de l’equipament noms reconeguts de l’escena musical nacional, així com formacions locals per tal de seguir fomentant la formació i a la creació. Els concerts es faran amb públic presencial i, en cas que s’esgotin les entrades, s’emetran en línia per streaming de forma gratuïta. 

El tret de sortida de les actuacions d’estiu serà el dia 25 de juliol amb l’artista Jordi Savall, que tocarà acompanyat pel músic Xavier Díaz-Latorre. Amb el programa Les Goûts Réunis, Savall enceta el cicle de concerts d'estiu a l'Auditori, obrint les portes de l'equipament al seu públic després de l'aturada obligada amb motiu de la pandèmia.

L’endemà serà el torn de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, que presentaran el triple concert en Do Major op. 56 de Ludwig Van Beethoven i la simfonia número 2 en re major op. 73 de Johannes Brahms, dirigida per Tobias Gossman.

El dijous 30 de juliol, l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l’orquestra simfònica més antiga de l’Estat espanyol i la formació orquestral més important del país, oferirà juntament amb el director Josep Pons un programa suculent: dues de les pàgines més impressionants del repertori universal com són la Simfonia “Júpiter” de Mozart i la Cinquena Simfonia de Beethoven. L'elecció de la peça coincideix amb la celebració de l'Any Beethoven, que commemora el 250è aniversari del naixement del compositor.

L’últim concert de juliol anirà a càrrec del bisbalenc Sanjosex, que tornarà a l’escenari de l’Auditori el divendres 31. Després de 6 anys de silenci musical, Sanjosex presentarà el seu darrer treball, Dos somnis, que compta amb la participació dels seus músics habituals i la col·laboració de Bikimel o Carles Belda.

Tancarà la programació la Black Music Big Band (BMBB), que el dissabte 1 d’agost presentarà el repertori especial de versions de Red Hot Chilli Peppers. Es tracta d’un programa especial que el grup va estrenar en exclusiva el 29 de febrer a l’escenari de La Copa en una coproducció entre la BMBB i l’Ajuntament de Girona.  

Les entrades per a quatre dels cinc concerts de l’“Estiu a l’Auditori” tindran un preu únic de 12 euros, o de 10 euros en el cas de les butaques de l’amfiteatre. L’actuació de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, en canvi, costarà 3 euros. Es tracta d’un preu econòmic per facilitar a tota la ciutadania l’accés a la cultura. 

Els tiquets s’han posat a la venda avui mateix i es poden comprar a través del web www.auditorigirona.org
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.