Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Una quarantena de visites guiades gratuïtes a la ciutat de Girona de juliol a setembre

L’acció forma part del pla de reactivació econòmica COVID-19 de l’Ajuntament de Girona adreçat al sector turístic de la ciutat

L’Ajuntament de Girona ofereix una quarantena de visites guiades gratuïtes, del 4 de juliol fins al 12 de setembre, amb l’objectiu d’atraure visitants de proximitat. Aquesta acció s’emmarca en el pla de mesures de reactivació econòmica COVID-19 enfocades a dinamitzar el sector turístic de la ciutat; si bé es continua treballant en altres accions que es faran públiques més endavant.

“Amb aquesta iniciativa pretenem ajudar al sector del guiatge turístic de la ciutat i a les petites empreses vinculades al mateix, alhora que posem a l’abast dels visitants una atractiva oferta d’activitats que incentivin la visita a Girona”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, que ha afegit que “el turisme és un important motor econòmic i social, generador d’oportunitats de negoci i llocs de treball a la ciutat i un dels sectors que ha patit de forma més contundent les conseqüències de la crisi sanitària del COVID-19, per això cal anar plantejant accions per potenciar tot allò que oferim”. 
    
Les visites, que s’oferiran en català, aniran a càrrec de l’Associació de Guies de Girona i d’empreses de guiatge de la ciutat com GIGSgirona, La Mosca Tours, Girona Explorers i la companyia de teatre La Minúscula. Estan adreçades a diferents públics i presenten temàtiques diverses com les llegendes de Girona; el rodatge de la sèrie Joc de Trons; els Sants, miracles i misteris de Girona; la Girona Medieval; el Land Art; la Girona de l’aigua; Gerunda; Girona i Rafael Masó, entre d’altres. Amb l’objectiu de millorar la qualitat turística de la destinació i afavorir l’accessibilitat dels recursos turístics, algunes de les vistes guiades s’oferiran amb servei d’audiodescripció i interpretació en llengua de signes i estaran adaptades per a persones amb discapacitat intel·lectual i amb mobilitat reduïda.

L’aforament és limitat i les inscripcions s’han de realitzar a través de cadascuna de les empreses. Tota la programació es pot consultar al següent enllaç.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.