Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Trobada amb els directors dels casals d’estiu per inaugurar el nou curs

L’oferta d’activitats començarà aquest dimecres, dia 1 de juliol, amb un total de 2.200 nens i nenes inscrits

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, han participat aquest matí en una trobada amb tots els directors dels casals d’estiu inclosos al programa municipal d’enguany. La trobada, que ha estat l’acte previ a l’inici dels casals el pròxim dimecres 1 de juliol, ha tingut lloc a l’Escola Verd. 

Aquest serà un any excepcional per les mesures que s’han aplicat per fer front al COVID-19. L'Ajuntament de Girona ha proporcionat 3.200 mascaretes, 10 mascaretes amb pantalla (per nens que es comuniquen amb llengua de signes), 75 termòmetres frontals, 200 litres de sabó de mans, 968 litres de gel hidroalcohòlic, 400 litres d'esprai desinfectant i 3.600 guants per poder realitzar les activitats complint amb les mesures sanitàries. També s'ha format i donat indicacions als monitors.

L’alcaldessa ha intercanviat avui opinions amb alguns dels responsables de les entitats i els ha encoratjat davant la situació produïda pel coronavirus. “Les inscripcions als casals d’estiu municipals d’aquest any han demostrat que les famílies de Girona continuen confiant amb l’Ajuntament i amb totes les entitats que organitzeu els casals. Els nens i nenes tenen ganes de tornar a estar en grup i passar-s’ho bé després de tant de temps confinats. Malgrat les noves normes de funcionament per reduir el risc de contagi de coronavirus, estem segurs que els casals com sempre seran un èxit. L’Ajuntament som i serem al capdavant d’aquest servei”, ha afirmat Madrenas. 

Un total de 2.200 nens i nenes podran gaudir dels casals d’estiu. Enguany, s’ha rebaixat un 25% el preu de les inscripcions perquè el màxim de famílies puguin beneficiar-se dels casals d’estiu i s’ha mantingut el sistema de beques per trams de renda familiar. Per primera vegada les entitats organitzadores i les escoles s’han unit per oferir una programació que vol minimitzar els efectes negatius del confinament. Els casals comptaran amb un alt contingut educatiu i socioemocional, seguint la línia de principis d’Educació 360. Els casals municipals de Girona aquest any han estat concebuts sota el lema: responsables, educatius i excepcionals.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.