Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Participa als Premis Projecta’t

El termini de presentació és fins al 19 de juliol

La Diputació de Girona convoca la segona edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines. Els guardons s’adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement.
Els projectes seleccionats obtindran l’assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

Qui hi pot optar?
Empreses que s’hagin constituït, com a màxim, cinc anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis Projecta’t. L’empresa ha de tenir identificat un repte i/o oportunitat de millora i ha de justificar la necessitat d’un suport extern per orientar la seva estratègia empresarial.

Treballadors autònoms que hagin estat donats d’alta al règim d’autònoms com a màxim tres anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis Projecta’t. L’autònom ha de tenir identificat un repte i/o oportunitat de millora que impliqui el compromís, a curt termini, de constituir-se com a empresa i ha de justificar la necessitat d’un suport extern per assolir-ho. L’activitat objecte de la sol·licitud ha de ser l’activitat principal del treballador autònom.

Les empreses i treballadors autònoms que s’hi presentin han de tenir el domicili fiscal i el centre de treball a la demarcació de Girona i han d’haver identificat reptes o oportunitats de millora que, per mitjà d’un suport extern, els ajudi a orientar la seva estratègia empresarial.

En què consisteixen els premis?
Es premiaran 10 iniciatives, que obtindran un acompanyament de sis mesos, en què rebran fins a 40 hores d’assessorament personalitzat d’un o més consultors experts  sobre els àmbits que necessitin (legal, ambiental, màrqueting, vendes, tecnologia, etc.) per dur a terme la iniciativa empresarial.

Què es valorarà?
De les candidatures presentades es valorarà l’activitat i la trajectòria empresarial, la capacitat per generar un impacte econòmic i social, el repte i/o oportunitat de millora i la justificació de la necessitat d’un mentor que contribueixi al seu creixement.

Termini de presentació: del 20 de juny al 19 de juliol de 2020

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.