Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un centenar de joves participen en la proposta educativa “Llegeix, càmera i... acció!” malgrat el confinament

Els projectes guanyadors de la vuitena edició de la iniciativa es poden visualitzar al canal de Youtube del Museu del Cinema

Un total de 95 alumnes de les escoles Maristes Girona i Montjuïc Girona International School han participat aquest any en la proposta educativa “Llegeix, càmera i... acció!”. La vuitena edició de la iniciativa, organitzada pel Museu del Cinema i les Biblioteques de Girona, amb la col·laboració dels cinemes OCINE, s’ha pogut realitzar malgrat el període de confinament. Tot i així, només dos dels quatre centres participants han pogut presentar les seves creacions. 

Després de tot un curs escolar descobrint i treballant com fer un tràiler d’un llibre, l’alumnat participant ha presentat els seus booktrailers. De tots els projectes, els centres educatius n’han seleccionat els millors, que són els que han participat en el concurs final.

El booktrailer La Planta Mil, d’un grup d’alumnes de l’escola Maristes, ha obtingut el premi al millor booktrailer de l’edició 2020. El premi a la millor producció ha estat per a un altre grup de l’escola Maristes amb el projecte Los crímenes azules; mentre que la millor realització se l’han endut de l’escola Montjuïc Girona International School, per al booktrailer Wonder. També Wonder, però de l’alumnat de l’escola Maristes Girona s’ha endut el premi a la millor adaptació. Per acabar, la millor direcció artística ha estat per al projecte Éramos mentirosos, fet per l’alumnat de l’escola Maristes i, la millor caracterització i muntatge, per a El anónimo, d’un altre grup d’alumnes de la mateixa escola.

Els projectes guanyadors del recurs es poden visualitzar al canal de Youtube del Museu del Cinema. La projecció dels booktrailers i lliurament de premis, que habitualment tenia lloc als Cinemes OCINE, aquest any no s’ha pogut fer per les restriccions sanitàries actuals.

“Llegeix, càmera i... acció!” és una proposta educativa que pretén potenciar el gust per la lectura dels joves fent que visquin les diferents etapes d’una producció audiovisual (preproducció, producció, postproducció i difusió) gràcies a la lectura prèvia d’un llibre escollit per ells mateixos. De fet, la tria del llibre és el punt d'inici d'aquest projecte anual que se centra en l'elaboració d'aquest audiovisual que acaba amb la seva presentació i difusió pública. 

Podeu consultar quin és el vídeo guanyador al següent enllaç.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.