Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Escola Municipal d’Art inaugura l’exposició amb els treballs de l’alumnat “Art en temps de confinament”

El proper dilluns, dia 8 de juny, s’obrirà al públic la mostra, que es podrà veure fins al 31 de juliol al claustre i a la sala pati del Centre Cultural La Mercè.

El proper dilluns, dia 8 de juny, s’obrirà al públic l’exposició “Art en temps de confinament”, un recull dels treballs que l’alumnat de l’escola ha realitzat durant el confinament. Les actuacions responen a les propostes artístiques que el professorat ha anat plantejant als alumnes al llarg dels darrers dos mesos i mig, des que es va decretar l’estat d’alarma pel COVID-19. Totes les activitats s’han anat recollint al web Art en temps de confinament i s’han compartit a través de les xarxes socials del centre. 

El regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha mostrat la seva satisfacció pels treballs realitzats per tot l’alumnat i ha agraït la feina feta pel professorat de l’Escola Municipal d’Art durant el confinament. Per això, Ribas també ha convidat la ciutadania a visitar les exposicions del Centre Cultural La Mercè: “Es tracta d’una exposició digna de veure que demostra la formació de qualitat que s’imparteix des de l’EMA i que els gironins i gironines hem de visitar en el marc de calma i serenor del claustre de La Mercè”.

Durant la primera setmana de juny també s’han començat a rependre les classes de l’escola de manera progressiva i seguint les mesures de seguretat i prevenció establertes per les autoritats sanitàries. 

Completen la programació d’estiu el mural titulat “Fantasmes”, de Josep Motas -conegut amb el nom artístic de Bussoga-, que s’ubicarà dins l’espai expositiu d’Art propi i que pretén mostrar els treballs més interessants d’ex-alumnes i alumnes de l'escola; així com l’exposició “El paisatge que m’habita”, de l’artista José Mª Guerrero Medina. 

Vinculada amb aquesta darrera mostra, situada a la sala d’exposicions del primer pis, el proper dijous 18 de juny, a les 19 h, l’artista oferirà una classe magistral al voltant de la concepció del paisatge. L’exposició es podrà visitar fins al 31 de juliol.  

Finalment, el proper diumenge 7 de juny, acaba el termini de preinscripcions de la Matinal d’Art, que tindrà lloc entre el 29 de juny i el 17 de juliol, amb pràcticament totes les places exhaurides.

Podeu consultar més informació sobre la programació al web de l’Escola Municipal d’Art.

Escola Municipal d'Art
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.