Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona celebrarà la 21a edició del Dia de la Música amb un concurs en línia de vídeos musicals

Les persones participants podran enviar la seva cançó a través del web de l’Ajuntament de Girona fins al 14 de juny, i totes les gravacions es faran públiques el dia 21, coincidint amb la diada

La ciutat de Girona celebrarà la 21a edició del Dia de la Música en format virtual. L’Ajuntament de Girona ha apostat aquest any per organitzar un concurs en línia de vídeos musicals ja que, amb motiu de la pandèmia de COVID-19, l’organització d’activitats culturals encara es veu limitada. Per això resulta inviable mantenir el format tradicional del Viu21Música, amb centenars de músics amateurs actuant en escenaris als carrers i places del centre de la ciutat.

A partir d’avui i fins al 14 de juny, a les 24 h, totes les persones aficionades a la música poden gravar-se en vídeo i participar al concurs enviant el material a l’organització del Viu21MúsicaENLÍNIA. Hi ha quatre categories diferents, segons la composició o el registre dels grups musicals participants: una primera categoria per a escoles i projectes formatius; una per a corals, música clàssica i tradicional; una tercera per a cantautors i jazz i una última categoria per a grups de pop, rock, electrònica i músiques urbanes.

Tots els vídeos rebuts que compleixin les bases del concurs es faran públics al canal de Youtube de Girona Cultura el diumenge 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música. També es podran veure al web municipal dedicat al Viu21Música. 

Un cop s’hagin publicat els vídeos, s’obrirà un període de votació popular d’una setmana a través de la mateixa plataforma de Youtube, que acabarà el 28 de juny. Els vídeos que obtinguin més “m’agrada” de cada una de les categories establertes es declararan guanyadors i podran enregistrar una actuació en directe amb qualitat professional. La comunicació dels resultats es farà a partir del dia 29 de juny, a través de les xarxes socials de La Marfà – Centre de Creació Musical.

Des de l’any 2000, cada 21 de juny l’Ajuntament de Girona acull el Dia Internacional de la Música i promou i organitza una jornada musical participativa pels carrers de la ciutat. La jornada té per objectiu reivindicar el valor social i cultural de la música, fomentar la participació ciutadana al voltant d’aquest art, i també la implicació dels grups, artistes i agents locals com escoles o entitats en l’organització i realització de concerts i activitats musicals.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç.  Per participar-hi, seguiu les instruccions d’enviament del vídeo que trobareu al web www.girona.cat/viu21musica

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.