Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festivalot de Girona cancel·la la seva sisena edició

La organització de l’esdeveniment explica que com a festival familiar amb gran poder de convocatòria, no veu possible un format alternatiu que garanteixi la seguretat del públic i els infants

El Festivalot ha anunciat avui la cancel·lació de la sisena edició del festival de música en família de Girona davant les dificultats per poder garantir la seguretat dels assistents. Els detalls sobre com serà la tornada a l’escola, amb mesures especials i restriccions de contacte entre infants, han fet prendre la decisió final de la promotora Pistatxo Produccions que organitza el certamen. El fet de ser un festival d’èxit amb alt volum d’assistents i amb la majoria de la programació gratuïta al Parc de la Devesa fa inviable adaptar el format a les circumstàncies actuals.

Des de l’organització es vol transmetre que es pren la decisió a contracor, ja que s’ha estat treballant fins a l’últim dia en la sisena edició d’un Festivalot que ja tenia més de 15 artistes confirmats.

Els Amics de les Arts, grup de música responsable del projecte, subratlla les greus afectacions per la cultura que està tenint la crisi sanitària actual; que en el seu cas afecta el grup com a artistes i també com a promotors. 

El Festivalot tenia prevista la seva celebració el primer cap de setmana de juny a l'Auditori de Girona i Parc de la Devesa. A causa de la situació extraordinària actual, la data s’havia canviat pel cap de setmana del 19 i 20 de setembre. S’esperava l’assistència d’unes 20.000 persones per aquell cap de setmana.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.